Velen geloven dat een gezond leven vaak niet samengaat met een ‘goed’ leven. We leven  in een tijd waarin genot een vereiste is. Eten is genieten en een gezelligheid. Anderzijds brengt eten ons in de war. We weten er geen maat in te houden. Een goed leven resulteert dan in een ongezond leven.

l

Een diëtist is de specialist als het over (klinische) voeding gaat. Met een diploma van bachelor in de voedings- en dieetkunde stelt de diëtist zich in staat om wetenschappelijk onderbouwde informatie en advies te geven omtrent voeding en gezondheid(sproblemen), op ieders maat.

Je word ondersteund en begeleid bij het aanpassen van je voedings- en leefgewoonten en krijgt een antwoord op alle vragen omtrent voedingsclaims, product- en etiketinformatie. Samen zoeken we naar een haalbaar voedingspatroon, aangepast aan jouw situatie.

We leren je op een aangename manier gezonde voedings- en leefgewoonten aan. Kortom, een uiterst persoonlijke aanpak waarbij er écht naar je wensen en verwachtingen geluisterd wordt, zonder je voedingsmiddelen te verbieden. Omdat iedereen anders is en een unieke leefstijl heeft, zijn er geen kant-en-klare adviezen die je meekrijgt.

Ik maak een individueel plan op dat rekening houdt met jouw huidige eetgewoonten en jouw lichaamssamenstelling. Hiervoor wordt bij elk afspraak gebruik gemaakt van een TANITA weegschaal. Op deze manier volg ik je haarfijn op en streven we naar  resultaat op korte én op lange termijn.

Otkas

Therapeut: Sofie Deketelaere en Kelly Bruyneel
Contacteer ons voor meer informatie mbt Gezonde levensstijl